کد امنیتی سیم کارت، عدد خاصی است که برای حفظ سیمکارت و گوشی موبایل از دسترسی غیر مجاز به کاربر ارائه می شود. این کدها انواع مختلفی داشته و هریک کارایی خاصی دارند. درواقع کدهای امنیتی سیمکارت به شما این امکان را می دهند که از مانع از دسترسی دیگر افراد به اطلاعات آن شوید.
در برخی از برندها اگر این کد به اشتباه وارد شود، تا چند دقیقه نمی توان هیچ کد جدیدی را وارد کرد. در ادامه مطلب، انواع کد امنیتی سیم کارت و کاربرد هریک از آنها را معرفی می کنیم. چنانچه سوالی در این زمینه داشته و یا نیاز به خدمات تخصصی تر داشتید، تیم تعمیر موبایل سامسونگ در مرکز سخت افزار ایران، به صورت رایگان شما را راهنمایی می کنند.
انواع کد امنیتی سیم کارت
Security Code
یکی از مهم ترین کدهای امنیتی سیمکارت، Security Code است که اعداد آن در گوشی های مختلف، متفاوت هستند. به وسیله این کد میتوان دسترسی غیر مجاز به بعضی از امکانات گوشی را محدود کرد.
PIN Code
پین کد، یکی دیگر از انواع کد امنیتی سیم کارت است که احتمالا نام آن را زیاد شنیده اید. این کد بر روی سیمکارت تنظیم میشود و برای دستیابی به آن باید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه کرد. البته در کشور ما پین کد روی سیمکارت درج می شود و به صورت پیش فرض، 1234 تعیین شده است. به وسیله این کد می توان دسترسی غیر مجاز به سیمکارت و بسیاری از قابلیت های شبکه را محدود کرد. اگر این کد را 3 بار اشتباه وارد کنید، دستگاه روی PIN قفل شده و برای آزادسازی آن باید از کد PUK استفاده کنید.
PIN2 Code
این کد، برخلاف پین کد، روی سیمکارت و سند آن درج نشده و به صورت پیشفرض برابر 5678 تنظیم شده است. با استفاده از این کد امنیتی سیم کارت، می توان مانع از دسترسی غیر مجاز به بسیاری از امکانات شبکه شد. اگر این کد را 3 بار اشتباه وارد کنید، دستگاه بر روی PIN2 قفل میگردد و برای باز کردن آن با مشکل مواجه می شوید.
PUK Code
در صورتی که گوشی روی پین کد قفل شود، باید برای باز کردن آن از PUK Code استفاده کنید. در ایران این کد بر روی سند سیمکارت ثبت شده است و به راحتی می توانید به آن دسترسی داشته باشید.
PUK2 Code
در صورتی که کد PIN2 را اشتباه وارد کنید، گوشی قفل می شود و برای باز کردن آن به PUK2 Code نیاز دارید. برای دریافت این کد میتوانید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه کنید. و برای کسب اطلاعات بیشتر با تکنسین ها تعمیر موبایل سامسونگ تماس بگیرید.
Barring Password
یکی دیگر از انواع کد امنیتی سیم کارت، Barring Password است که در هنگام استفاده از سرویس مسدود سازی شماره تلفن ها کاربرد دارد. برای دریافت این کد هم باید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه کنید.
نحوه آزاد سازی سیم کارت های قفل شده بر روی PIN , PIN2
همانطور که در بخش های قبل هم اشاره کردیم، اگر کد امنیتی سیم کارت را اشتباه وارد کنید، سیمکارت قفل شده و نیاز به آزادسازی دارد. اگر بار کدهای PIN و PIN2 را اشتباه وارد کنید، باید از کدهای PUK و PUK2 برای باز کردن آن استفاده کنید.
نحوه باز کردن قفل PIN در سیمکارت
چنانچه سیمکارت شما به دلیل اشتباه وارد کردن پین کد قفل شده است، کد **05*PUK*New PIN*New PIN Again# را وارد کنید. سپس دکمه برقراری تماس (Call) را فشار دهید. به جای کلمه PUK در این دستور، تنها PUK Code ثبت شده بر روی سند سیمکارت را وارد کنید. همچنین به جای عبارت New PIN ، کد PIN جدید و به جای عبارت New PIN Again ، کد PIN جدید را تکرار کنید.
باز کردن قفل PIN 2 سیم کارت
کد امنیتی سیم کارت برای باز کردن قفل پین 2، **052*PUK2*New PIN2*New PIN2 Agani#است. کد را وارد کرده و دکمه برقراری تماس (Call) را فشار دهید. به جای کلمه PUK2 ، تنها PUK2 Code ثبت شده بر روی سیمکارت را وارد نمایید. به جای عبارت New PIN2 هم باید کد PIN2 جدید را وارد کنید و در نهایت به جای عبارت New PIN2 Again از کد PIN2 جدید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: برای فعال کردن قفل سیم کارت در اندروید این مطلب را بخوانید.
یک پاسخ
من نمیتوانم قفل گالری مخفی خود را باز کمیم