اشتراک گذاری

راهنمای دکمه های کنترل کولر گازی

در این مقاله به ارائه یک راهنمای کامل و جامع برای دکمه های کنترل کولر گازی پرداخته ایم تا شما کاربران عزیز بتوانید به راحتی با استفاده از دکمه های کنترل کولر گازی تغییرات لازم را در عملکرد دستگاه خود ایجاد کرده و از دمایی مطبوع و دلخواه لذت ببرید. هر یک از دکمه های کنترل کولرگازی یک معنای مشخص دارند که آشنایی با این معنا و عملکرد باعث می شود بتوانید در زمان لازم تغییرات مناسب را اعمال نمایید. در صورتی که شما نیز از کاربرانی هستید که در محل کار یا منزل خود از کولر گازی استفاده می کنید این راهنما برای شما بسیار مناسب و راهگشا خواهد بود. 

چنانچه عملکرد کولر گازی شما دچار ایراد شد می توانید با مرکز سامسونگ سرویس تماس گرفته و درخواست اعزام تکنسین به محل خود جهت بررسی و تعمیر کولر گازی سامسونگ را ثبت نمایید. تکنسین های این مرکز در تعمیر انواع مدل های کولر گازی حرفه ای بوده و با استفاده از به روزترین روش های دنیا، دستگاه شما را تعمیر می نمایند. تمامی خدماتی که در این مرکز ارائه می شود دارای گارانتی است و همین امر خود نشانه کیفیت بالای خدمات است.

وظیفه دکمه های کنترل کولر گازی

1. دکمه روشن خاموش: اصلی ترین دکمه های کنترل کولر گازی

وظیفه این دکمه خاموش و روشن کردن دستگاه است. این دکمه که با کلمه های on/off یا start/stop مشخص شده است وظیفه دارد دستگاه را در همان حالت و تنظیماتی که آخرین بار بوده خاموش یا روشن کند.

2. دکمه های کنترل کولرگازی برای انتخاب mode

دکمه Mode یکی از اصلی ترین دکمه های کنترل کولر گازی است که به وسیله آن می توان حالت کار کردن کولر گازی را تغییر داد. بسته به نوع و مدل، هر اسپلیت حالت های متفاوتی برای کار کردن دارد که با این دکمه های کنترل اسپلیت می توان حالت مدنظر خود را انتخاب کرد. در این بخش به بررسی نشانه های روی دکمه mode و عملکرد هر حالت خواهیم پرداخت:

  • دکمه fan:

با انتخاب دکمه فن کندانسور کولر خاموش شده و تنها فن داخلی آن کار می کند. در صورت انتخاب این حالت، عملکرد اسپلیت مانند یک پنکه خواهد بود و بدون تغییر در دمای محیط، صرفا هوای آن را جابه جا می کند. بنابراین دقت داشته باشید که در صورت انتخاب این عملکرد، امکان تغییر یا تنظیم دمای کولر وجود نخواهد داشت.

  • دکمه Cool:

یکی از دکمه های کنترل اسپلیت در بخش mode است که عموما با شکل دانه برق در روی دکمه مشخص می شود. با انتخاب این حالت موتور کولر گازی روشن شده و به خنک کردن هوا می پردازد. همان طور که مشخص است این دکمه برای فصل تابستان مورد استفاده قرار می گیرد.

  • دکمه Heat:

این دکمه تنها در کنترل کولرهای گازی دوفصله که دارای قابلیت تولید گرما نیز باشند کارایی دارد. بنابراین حتی اگر دکمه ای با این علامت نیز روی ریموت دستگاه شما وجود داشته باشد، چنانچه دستگاه از نوع گفته شده نباشد این دکمه های کنترل کولر گازی هیچگونه عملکردی نخواهد داشت. عملکرد دکمه heat متضاد دکمه cool دارد و با انتخاب آن هوا خروجی از اسپلیت گرم خواهد بود. این حالت در زمستان کاربرد دارد و دکمه مربوط به آن نیز با علامت خورشید روی دکمه مشخص شده است.

  • دکمه Auto:

در صورت انتخاب این نوع عملکرد، تشخیص دمای مناسب بر عهده خود کولر گازی خواهد بود. عموما افراد زمانی این حالت عملکردی را انتخاب می کنند که زمان زیادی در محل حضور ندارند اما می خواهند که اسپلیت در این مدت روشن باشد. در این موارد با انتخاب حالت Auto، کولرگازی دمای محیط را تشهیص داده و با توجه به دمای تنظیم شده، اقدام به تنظیم دمای محیط می کند.

  • دکمه Dry:

این مورد از دکمه های کنترل کولر گازی است که بیشتر در مناطق مرطوب که دارای هوای شرجی هستند کاربرد دارد. با انتخاب این گزینه، دستگاه نسبت به حالت عادی رطوبت بیشتری را از محیط می گیرد. در این حالت امکان تغییر سرعت فن کولر گازی وجود نخواهد داشت و فن به صورت اتوماتیک در کندترین حالت ممکن به کار ادامه می دهد.

معنی دکمه های کنترل اسپلیت

3. دکمه Temp (Room temperature settings)

این دکمه یکی از دکمه های کنترل کولر گازی است که وظیفه تنظیم دما را بر عهده دارد. با استفاده از این دکمه کاربر می تواند درجه حرارت هوای خروجی از اسپلیت را مشخص کند. معمولا توصیه می شود که دما هوای خروجی بین 22 تا 25 درجه سانتی گراد تنظیم شود. در برخی مدل ها دو دکمه + و – نیز روی ریموت کنترل مشاهده می شوند. در صورتی که دکمه های کنترل کولرگازی شما نیز به این شکل هستند باید بدانید که برای تنظیم دما باید از دکمه های کنترل اسپلیت که با علامت مثبت و منفی مشخص شده اند استفاده کنید و دکمه Temp تنها برای نشان دادن دما کاربرد دارد. در صورت فشار دادن این دکمه یکی از حالت های زیر پیش خواهد آمد:

  • نشان دادن شکل یک خانه خالی: در این حالت کولر دمایی که تنظیم شده است را نشان خواهد داد.
  • نمایش نماد یک خانه که درون آن یک دماسنج قرار دارد: در این صورت دمایی که روی نمایشگر نشان داده می شود دمای کلی محیط اتاق است.
  • نمایش نماد دماسنج در بیرون از نماد خانه: این نوع نمایش بیانگر این است که دمای ظاهر شده روی نمایشگر دمای محیط بیرون از خانه است.
  • هیچ دمایی روی نمایشگر ظاهر نشود.

4. دکمه های کنترل اسپلیت برای کنترل سرعت فن

دکمه های کنترل کولر گازی عموما چهار حالت متفاوت برای سرعت فن دارند که عبارتند از کم، متوسط، زیاد و اتوماتیک. توجه داشته باشید که در صورت انتخاب حالت اتوماتیک برای سرعت فن، خود دستگاه ابتدا شروع به کار کرده و با کم و زیاد کردن سرعت فن آن را به حالت مناسب می رساند.

5. دکمه jet cool

این دکمه که به turbo نیز معروف است برای خاموش و روشن کردن حالت jet cool به کار می رود. در صورتی که دکمه توربو فعال باشد دستگاه در مدت کوتاهی (حدودا 30 دقیقه) با بیشترین توان خود شروع به کار می کند. این حالت برای خنک کردن سریع دمای محیط های گرم کاربرد دارد که در آن سرعت فن روی ماکزیمم حالت در cool و دما نیز در کم ترین مقدار خود قرار می گیرد تا محیط اتاق را به سرعت خنک کند. دکمه های کنترل کولرگازی در برخی مدل ها ممکن است متفاوت باشد و به حای دکمه jet cool روی ریموت کنترل دکمه های super یا strong را مشاهده کنید که همین کاربرد را دارند.

6. دکمه swing

با استفاده از این دکمه های کنترل اسپلیت می توان حرکت پره های تعیین جهت باد را خاموش یا روشن کرد. البته نحوه کار آن در مدل های مختلف متفاوت است.

خدمات تخصصی نمایندگی سامسونگ: شارژ گاز اسپلیت

7. دکمه تایمر

این دکمه نیز یکی دیگر از دکمه های کنترل کولر گازی است که با استفاده از آن می توان زمان روشن و خاموش شدن دستگاه را تنظیم کرد. این دکمه با حروف on/off timer مشخص شده است.

8. دکمه تنظیمات زمان سنج یا time setting

با استفاده از این دکمه می توانید زمان تعیین شده برای زمان سنج را تغییر دهید.

  • دکمه های کنترل اسپلیت برای تنظیم ساعت زمان سنج

این دکمه های کنترل کولرگازی که با timer set/cancel مشخص شده اند برای تنظیم زمان سنج در هنگامی که زمان مورد نظر را تنظیم یا خاموش می کنیم کاربرد دارد.

راهنمای دکمه های کنترل اسپیلت

9. دکمه خاموش شدن اتوماتیک

این دکمه که با sleep mode auto مشخص می شود امکان تنظیم ساعت برای خاموش شدن دستگاه به صورت خودکار را برای کاربر فراهم می کند.

10. دکمه reset

یکی دیگر از دکمه های کنترل کولر گازی دکمه reset است که برای ریست کردن دستگاه قبل از تنظیم ساعت یا تعویض باتری به کار می رود. البته این دکمه ممکن است در تمامی مدل ها موجود نباشد.

11. دکمه eco

دکمه eco یکی از دکمه های کنترل کولرگازی است که در مدل های مدرن وجود دارد و در صورت فشردن آن، کمپرسور و فن با کم ترین میزان مصرف انرژی به کار ادامه می دهند تا دمای محیط به میزان مناسب برسد. فشردن این دکمه موجب می شود که عملکرد دستگاه با محیط زیست سازگار شود.

12. دکمه quiet

یکی از دکمه های کنترل اسپلیت که تنها در مدل های اینورتر وجود دارد دکمه quiet است که فشردن آن موجب می شود سرعت فن به حداقل رسیده و دستگاه بدون سر و صدا کار کند.

13. دکمه sleep

چنانچه دکمه sleep را از میان دکمه های کنترل کولر گازی فشار دهید یک چراغ روی پنل کنترل روشن می شود. این مساله باعث می شود که دمای هوای خروجی در هر یک ساعت تغییر کند. اگر دستگاه روی حالت گرمایش باشد دمای آن هر یک ساعت 2 درجه و اگر روی حالت سرمایش باشد هر یک ساعت 1 درجه کاهش خواهد یافت.

این مقاله را از قلم نیندازید: رفع صدای بلند کولر گازی

14. دکمه economy

این دکمه های روی کنترل کولر گازی که گاهی ممکن است با smart saver نیز مشخص شده باشند باعث بهینه شدن عملکرد دستگاه و تغییر عملکرد آن به حالت کم مصرف می شود.

15. دکمه dimmer

با زدن این دکمه روی ریموت کنترل کولر گازی تمامی اطلاعاتی که روی پنل و کنترل نمایش داده می شدند خاموش می شوند. برای بازگرداندن وضعیت به حالت عادی باید یک دکمه دیگر به جز dimmer را فشار دهید.

16. دکمه health چه کاربردی دارد؟

دکمه health یکی از دکمه های کنترل کولر گازی است که عملکرد جذابی دارد. با زدن این دکمه هوای جدید به درون محل جریان می افتد، اکسیژن محیط افزایش می یابد، باکتری ها از بین رفته و محل نیز ضدعفونی می شود.

17. دکمه ifeel

یکی از دکمه های کنترل کولرگازی ifeel است که با فشردن آن سنسور تشخیص دمای محیط در دستگاه فعال می شود. در این حالت دمای محیط روی پنل به نمایش در می آید و کاربر می تواند دمی مورد نظر خود را برای محل تنظیم نماید.

18. دکمه clean

یکی دیگر از دکمه های کنترل کولر گازی که به آموزش آن می پردازیم دکمه clean است. البته باید توجه داشته باشید که این دکمه در برخی مدل ها با عبارت های auto clean، clean، self clean یا coil dry نیز نمایش داده می شود. زدن این دکمه باعث می شود که از رشد باکتری ها در پنل داخلی کولر جلوگیری شود. نکته مهم درباره این دکمه این است که تنها در حالت های cool یا heat باید آن را فعال کنید.

19. دکمه plasma

با زدن دکمه plasma از میان دکمه های کنترل کولرگازی، فیلترهای پلاسما شروع به کار می کنند که این امر باعث از بین رفتن باکتری ها و ویروس های محیط می شود.

امتیاز شما به این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *